Τρόποι Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

 • Αποστολές εντός Ελληνικής επικράτειας:
  1. Παράδοση στον χώρο μου: Το προϊόν αποστέλλεται με την γενική ταχυδρομική και θα είναι στην διεύθυνση που θα δηλώσετε εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 4.00μμ καθημερινά, παραδίδονται στην courier την ίδια ημέρα.
  2. Παραλαβή από πλησιέστερο κατάστημα Courier Γενικής: Τα προϊόντα θα αποστέλνονται με την γενική ταχυδρομική, εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, στο κατάστημα που θα επιλέξετε και θα παραμείνουν εκεί για λίγες ημέρες μέχρι να την παραλάβετε, Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 4.00μμ καθημερινά, παραδίδονται στην courier την ίδια ημέρα.
  3. Delivery Now (Εντός Αττικής): Αυθημερόν Παράδοση στον Χώρο σας από το Megasexshop.gr για παραγγελίες άνω τον 50€ (Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από της 4:00μμ - 6:00μμ). Οι παραγγελίες που θα γίνονται μετά της 6:00μμ θα αποστέλνονται την επόμενη μέρα. Ο τρόπος αποστολής ισχύει αποκλειστικά για παραγγελίες εντός Αττικής.
 • Αποστολές εντός Κυπριακής Επικράτειας:
  1. Παράδοση στον χώρο μου (Αποστολή προς Κύπρο): Το προϊόν αποστέλλεται με την γενική ταχυδρομική και θα είναι στην διεύθυνση που θα δηλώσετε εντός 7-10 εργάσιμων ημερών. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 4.00μμ καθημερινά, παραδίδονται στον courier την ίδια ημέρα.
  2. Παραλαβή από πλησιέστερο κατάστημα Courier Γενικής (Αποστολή προς Κύπρο): Τα προϊόντα θα αποστέλνονται με την γενική ταχυδρομική, εντός 7-10 εργάσιμων ημερών, στο κατάστημα που θα επιλέξετε και θα παραμείνουν εκεί για λίγες ημέρες μέχρι να την παραλάβετε, Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 4.00μμ καθημερινά, παραδίδονται στον courier την ίδια ημέρα.
 • Αποστολές Εξωτερικού / Αλλοδαπής Επικράτειας:
  1. Ταχυδρομείο / Ελληνικά Ταχυδρομεία: Το προϊόν αποστέλλεται με το δίκτυο των ελληνικών ταχυδρομείων (Ελ.Τα) και θα είναι στην διεύθυνση που θα δηλώσετε εντός 7-30 εργάσιμες μέρες, χωρίς εξτρά χρέωση. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 4.00μμ καθημερινά, παραδίδονται στο ταχυδρομείο την ίδια ημέρα.
  2. Express παγκόσμιο (DHL) :Το προϊόν αποστέλλεται με το δίκτυο DHL και θα είναι στην διεύθυνση που θα δηλώσετε μέσα σε 3-10 εργάσιμες μέρες, χωρίς εξτρά χρέωση. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 4.00μμ καθημερινά, παραδίδονται στο courier εντός 1 εως 3 ημερών.

Περί Αποστολής με Courier...

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται καθημερινά με Γενική Ταχυδρομική, εκτός από Κυριακές και αργίες, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει με χρέωση 3.00€.για παραγγελίες κάτω των 50€ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ για Παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 50€

Η συσκευασία είναι διακριτικότατη καθώς δε φέρει ούτε το όνομα του Site ούτε λογότυπα ενώ συσκευάζεται διπλά.

Για την αναζήτηση της αποστολής σας περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της Γενικής Ταχυδρομικής και συμπληρώστε το πεδίο "Αναζήτηση αποστολών"

Αποστολή με Courier:
Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά με Γενική ταχυδρομική στην Αττική, ηπειρώτικη, στέρεα και νησιώτικη Ελλάδα, εκτός από Κυριακές και αργίες, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει με χρέωση 3.00€.

Για την αναζήτηση της αποστολής σας σκρολάρετε κάτω και συμπληρώστε το πεδίο "Εντοπισμός Voucher"